Smålands undertak

Om oss

Smålands Undertak är det ledande företaget inom undertak, undertaksmontage, akustik, textilfasader, specialmontage och avancerat ljusmontage i området Nordöstra Småland och Östergötland.

Vi har funnits i Norrköping sedan 2009 och vi har en gedigen erfarenhet från undertaksbranschen. Vår samlade erfarenhet, vårt gedigna kunnande och intresse för nya utmaningar gör oss till en bra samarbetspartner i tidiga skeden. Smålands Undertak har idag 5 montörer som jobbar i företaget.

Sedan 2019 är vi också en del av Inlook Group, vilket ger oss och våra kunder ytterligare fördelar när det kommer till innovativa lösningar, special-montage och back-up.

Service, kvalitet, trygghet och innovation

Hög serviceanda har alltid genomsyrat Smålandsundertak och vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara 100% nöjda. Vår framgång bygger på att vårda våra kundkontakter, tänka och agera lösningsorienterat samt att alltid leverera på högsta nivå, oberoende av projektets storlek. Våra montörer tillsammans med rätt materialleverantörer säkerställer att våra arbeten alltid håller högsta kvalitet.

Leverantörer

Vi är en märkesoberoende montagefirma. Vi har nära samarbeten med marknadens främsta materialleverantörer vilket säkerställer att våra arbeten alltid håller högsta kvalitet. Vi ligger i framkant vad gäller nytänkande inom undertak, akustik, undertaksmontage och specialmontage.